Archive for the ‘Blogroll’ Category

Kittens! / Kattunger!

The kittens are finally here! Kattungene har kommet!

I løpet av morgentimene fødte Kori 4 velskapte kattunger!
Nr 1 – hunnkatt født kl 0415, vekt 96 gram. Lillaspottet
Nr 2- hann født kl 0740, vekt 104 gram. Sjokolade, fullpelset
Nr 3 – hunnkatt født kl 0805, vekt 101 gram. Sjokolade, fullpelset
Nr 3 – hunnkatt født kl 0905, vekt 83 gram. Usikker på farge foreløpig.

Bilder kommer!

Kori gave birth to 4 healthy kittens in the early morning!
Nr 1 – female born kl 0415, weight 96 gram. Lilacspotted
Nr 2- male born kl 0740, weight 104 gram. Chocolate, fur.
Nr 3 – female born kl 0805, weight 101 gram. Chocolate, fur.
Nr 3 – female born kl 0905, weight 83 gram. Not sure about color yet.

Pictures to come!!

Vi vurderer å omplassere My

Ja, som overskriften lyder så vurderer vi å omplassere vår høyt elskede Maine Coon My. Kan eventuelt følge med sønnen sin Cosmos Cowboy slik at ingen av de behøver å bli alenekatter.

My har fått to flotte MCO kull her hos oss, og kommer til å bli sterilisert før hun flytter. Hun vil ikke bo sammen med barn, så det er et krav at du/dere ikke har barn, eller har planer om å skaffe dere barn. Fortrinnsvis vil hun bli omplassert til noen som er mye hjemme og som har tid til henne. Hun vil også sette pris på å få lov til å være litt ute, så du/dere bor slik til at dette ikke medfører problemer i forhold til biltraffik, men ellers har hun vært innekatt hele livet så det er ikke tvingende nødvendig at hun kan gå ut.

Ta kontakt om du/dere er interessert i denne flotte jenta!

Cosmos Cowboy

Da har det blitt stille og rolig her hjemme, kun 1 kattunge leter fortsatt etter det perfekte hjemmet. :-)

Cosmos Cowboy har blitt en stor og fin gutt, med lang hale og fin kropp. Han er fortsatt full av fres, men det blir ikke så mye ut av det nå som han er alene. Det er til tider gøy å løpe etter Peterbaldene, noe de ikke er like glade for siden han ikke er forsiktig med bruken av klørne.

Nye bilder

Det er ikke alle kattungene som har reist enda, og her kommer noen nye bilder av de skjønne pelstrollene. Crimson Chaos skal reise til sin nye eier i Bjugn den 28 september. Cosmos Cowboy og Captain Cactus venter på at noen skal forelske seg i de og ta de med seg hjem ;-)

Vi har 2 kattunger igjen som søker nye slaver!

Pga diverse omstendigheter har vi nå 2 ledige kattunger. Det er Captain Cactus og Cosmos Cowboy. Begge er kastrert, chippet, vaksinert og leveringsklare nå.

Cosmos Cowboy vil ha et hjem uten barn, for han er litt tilbakeholden når det kommer til små barn. Captain Cactus derimot er ganske så sosial og kan nok passe inn hvor som helst.