Archive for the ‘Utstillinger/Shows’ Category

Flott burpynt

Jeg satte meg til foran symaskinen for å lage ny burpynt, men jeg er ikke noe glad i å sy, så det endte med at jeg stappet alt ned i en pose innerst i skapet.

Så var det heldigvis noen andre som var veldig flinke til å sy burpynt, så derfor har vi hatt et veldig flott bur denne helgen på Norak.

Det er Siren som har sydd det til oss og det er vi veldig glade for! :-)
Her er hjemmesiden hennes : http://www.freewebs.com/neris-burpynt/

Boris har blitt Champion!

Lørdag 8 og søndag 9 november deltok vi på Norak sin utstilling i Veitvethallen. Lørdag hadde vi Sara Ojaniemi, og hun ga Boris en flott bedømmelse og CAC.

Søndag hadde vi Laura Burani som dommer, og Boris fikk nok en flott bedømmelse, og et nytt CAC. Dermed ble han Champion! Den første norskfødte Peterbald som ble champion, det er jo litt gøy da! :-)

On Saturday 8th and Sunday 9th of November we participated with Boris at the Norak show in Oslo. On Saturday we had Sara Ojaniemi as judge, and she gave Boris a real nice judgement and a CAC.

On Sunday we had Laura Burani as judge, and again we got a real good judgement and a new CAC. Boris was then a Champion! Boris is the first Peterbald born in Norway to be a Champion. Needless to say, we are very happy about that!

Champion

Utstilling og hjemmekos.

Forrige helg deltok Boris og jeg på Burak utstillingen, hvor Boris fikk en fin bedømmelse og sitt første cert. Neste helg skal vi delta på Norak sin utstiling i Veitvethallen. Vi skal delta begge dager, og forhåpentligvis blir Boris Champion på søndagen.

Ellers er det stille og rolig her hjemme om dagen nå som alle kattungene har reist. Gutta tilbringer kvelden foran ovnen siden vi nå kan fyre med ved. Rart de ikke blir overopphetet egentlig :-)

VERAK utstilling i Eikhallen, Tønsberg

Lørdag 15. september var det tid for VERAK sin utstilling i Eikhallen i Tønsberg. Lille Boris og Brychan var påmeldt utstillingen, og Vegas var med som anstand denne gangen :)

Begge kattungene ble rasegodkjent som Peterbald av dommerne Nurit Pahl og Eva Wieland-Schilla. Ved bedømmingen ble Boris EX1. Brychan ble EX2.

De små gutta var nok litt redde for alle de nye lydene og luktene, men det gikk seg veldig fort til. Vi kjøpte en liten kattungehule som de kunne krype inni, og Vegas var ikke sein om å snike seg inn først. Smågutta la seg bare oppå pappa, og sånn holdt de varmen alle sammen :) 

Vegas ble champion i dag :)

På Terak sin utstilling i Porsgrunn 28.07.07 ble Vegas endelig champion :) Vegas er dermed den første Peterbald i Norge som også er blitt champion. Highlandmysterie fikk en super bedømming og fikk sitt andre CAC. Alt i alt en veldig fin dag på utstillingen til Terak.

Vegas became a champion today at the Terak show in Porsgrunn. He is the first Peterbald in Norway who is also a champion. Highlandmysterie got a great result and received her second CAC. All in all a very nice day at Terak :)

Litt bilder fra Ekeberghallen

I dag har vi vært i Ekeberghallen for å stille ut Vegas. Det gikk bra, og han fikk sitt cert av dommer  Stephe Bruin fra Nederland. Vi sørget også for at Vegas ble avlsgodkjent, og det ble han av dommerne Stephe Bruin og Alexey Shchukin. Det var også mange trivelige kjentfolk tilstede, noe som gjorde det hele til en flott dag!