Archive for February, 2007

Ca. 16 dager igjen!

Det er nå ca. 16 dager igjen til Highlandmysterie får kattunger. I dag veide hun 5,5 kg, og magen er som en liten håndball. Hun ligger mest flatt på gulvet på magen, og er unormalt kosete! Dette blir bare mer og mer spennende! 

Det virker også som hun og Vegas savner Blue litt. Er katter egentlig ganske like oss mennesker på det punktet?


It's about 16 days until Highlandmysterie expects her kittens. Her weight today is 5,5 kg, and her stomach is like a hard ball. She's mostly lying flat on the floor on her stomach and is very cuddly! This is getting more and more exciting! 

It seems like Highlandmysterie and Vegas misses Blue. Are cats really just like us humans?

Litt nytt om Blue

Blue har funnet seg godt til rette hos Birgitte og Per i Malmö. Han har hilst på hunden og de andre kattene, og alt går så langt bra! Han har utforsket hele huset, og spist smør – av alle ting! Mon tro om han har fått andre matvaner allerede? :) Her hos oss spiste han kun kokt sei og tunfisk, samt det spesielle Maine Coon tørrforet.

Det er rart å komme hjem uten at Blue venter bak inngangsdøra, og vi merker godt at huset er "tomt" uten han… Derfor er det fint å vite at han finner seg godt til rette hos sine nye eiere!

Vår nydelige Blue

Vår nydelige Blue har blitt omplassert, og skal heretter leve livet som lykkelig kastrat i Malmö hos Birgitte og Per. Vi er lei oss for at Blue nå har flyttet, men vi er glade for at han nå vil få mulighet til å være utendørs, som han så gjerne vil. Selv om det er tungt, er vi sikre på at vi har gjort det riktige for Blue.

Lykke til, Birgitte og Per!

24 dager igjen! (omtrent)

Nå er det bare 24 dager igjen til Highlandmysterie får sine første små nøster! I går kveld sto hun frivillig på vekta, som viste at hun hadde gått opp en halv kilo. Ellers har hun blitt enda mer kontaktsøkende, pratsom og kosete, samtidig som hun har tatt sjefsrollen her i huset. De to gutta har dermed ingenting dem skulle ha sagt!

Navn og stamnavn

Stamnavn…

…har vi ikke fått ennå :) Søknad om stamnavn leverte vi for en stund siden, og det er ikke helt feil å si at vi er ganske spente på om vi får førstevalget vårt som stamnavn! Forhåpentligvis får vi vite det om ikke altfor lenge. Vi krysser fingre og poter!

Etter mye diskusjon har vi kommet frem til at vårt første kull blir et A-kull. Vi har allerede funnet fram til mange fine navn som begynner på A, som kan brukes både på hannkatter og hunnkatter. Vi er selvfølgelig hemmelighetsfulle, så vi vil ikke si hva navnene er før kattungene født :)

My har gått opp i vekt :)

My er merkbart tyngre allerede, så her er det tydelig at det er noe på gang :) Hun virker også mye mer rolig og kosete enn vanlig. Vi har begynt å tenke på en hva som kan bli en passende fødekasse og underlag. My får også ekstra næringsrikt fôr nå, sånn at hun er best mulig forberedt på tiden som kommer :)