Archive for March, 2007

Nye bilder av kattungene!

I dag har vi tatt noen nye bilder av kattungene, som du kan se ved å klikke deg inn på siden til hver enkelt kattunge :) Av en eller annen grunn vrir de seg vekk fra kameraet hele tiden, så det er fortsatt ikke lett å ta bilder. Vi benytter også anledningen til å ønske alle en god påske!

Et par bilder

Det er absolutt ikke lett å ta bilder av kattunger – de sitter jo aldri stille lenge nok til at man får gode resultater. Her er iallefall et par bilder av Ayer's Rock og Aricoma :)

  

Vaskedag!

Jaja…nå er det jo engang sånn at om man har en nakenkatt så har man også gensere til den så den ikke skal fryse ihjel om vinteren, og sånn ser det ut når klesvasken til Vegas henges ut her.

Mon tro om naboen lurer? :)

Nesten som et gammelt ektepar :)

Vegas og Q er nesten som et gammelt ektepar! De sover og koser seg sammen til den store gullmedaljen. Det hender tilogmed at Q vasker genseren til Vegas mens han har den på seg, men ikke uten et litt rart uttrykk i fjeset… Vegas ser ut til å virkelig sette pris på ei pelskledd berte som han kan varme seg på, selv om han har en flott lyseblå genser!

Matmonstrene har rundet 200 gram!

To av kattungene, Acotango og Aoraki, har rundet 200 gram allerede. Alle kattungene er som små sugemaskiner der de sitter fast på Highlandmysterie omtrent døgnet rundt, og krangler og dytter hverandre vekk fra favorittplassene sine. Merkelig nok finner de fram til "sin" plass etter en stund, og alt blir fred og fordragelighet med orden i rekkene – helt til én av de bestemmer seg for å rote det til igjen :)

Flere bilder av A-kullet

Vi har prøvd å ta noen bilder i dag, som viser hver og en av ungene i A-kullet vårt. De er hjerteknusere, alle sammen! Vi følger med på kattungene kontinuerlig, og alle viser foreløpig en fin økning i vekt. Én av av de har allerede gått opp 40 gram!

Se bildene på A-kull siden. Håper dere liker dem :)