Archive for April, 2007

Litt bilder fra Ekeberghallen

I dag har vi vært i Ekeberghallen for å stille ut Vegas. Det gikk bra, og han fikk sitt cert av dommer  Stephe Bruin fra Nederland. Vi sørget også for at Vegas ble avlsgodkjent, og det ble han av dommerne Stephe Bruin og Alexey Shchukin. Det var også mange trivelige kjentfolk tilstede, noe som gjorde det hele til en flott dag!

Utstilling i Ekeberghallen

I morgen reiser vi på Noraks utstilling i Ekeberghallen. Vegas skal stilles ut igjen, og vi håper det går bra. Det var såvidt vi kom med, og vi skal visstnok hente utstillerkortet når vi ankommer.

Så langt vi vet er Vegas fortsatt den eneste Peterbalden i Norge, og sist vi var på utstilling var det veldig mange bortom for å titte og snakke litt :) Dette blir spennende, og vi oppdaterer med bilder så fort vi har anledning!

A-kullet 5 uker

Det er omtrent komplett umulig å få kattunger til å sitte stille. Med dårlig kamera og dårlig lys er heller ikke forholdene optimale for å få gode kattungebilder! Vi har enda en gang tatt noen hundre bilder, og her er det iallefall ett av hver katt som ser sånn noenlunde bra ut :)