Archive for June, 2007

Ayer’s Rock har reist

Vår siste røde gutt Ayer's Rock har reist sammen med Gro til Bergen i dag. Vi håper turen hjem over fjellet går fint, og ønsker lykke til!

Nytt hjem til alle i A-kullet!

Alle kattungene i A-kullet har nå funnet nye hjem! Vår siste røde gutt Ayer's Rock blir hentet av Gro fra Bergen i morgen. Så blir Aoraki blir hentet av Marcel og Sandra førstkommende torsdag morgen, og blir med dem hjem til Sverige. Aricoma leveres av oss til sine nye eiere på fredag ettermiddag.

Det vil bli veldig stille hos oss etter at de har reist alle sammen, selv om vi har alle gardiner og persienner i god behold! Det har gått bemerkelsesverdig bra, men det tar nok ikke lange stunden før våre andre kattunger sørger for fart og spenning igjen :-)

3 småcoons har funnet sine nye hjem

I løpet av helgen har 3 av guttene fra A-kullet vårt reist til sine nye hjem. Det ble merkbart mye roligere hos oss, og det har ikke vært så lett å se dem reise avgårde, selv om man på en måte også er litt lettet over å endelig få litt mindre å holde fingrene i.. Men, det er fortsatt 3 svært så aktive små Maine Coon unger igjen, så det er på ingen måte stille og rolig! 

Kremgutten Alpamayo har flyttet til Heidi på Kløfta. Den røde kosegutten Aconcagua har reist den lange veien til Randi i Saudasjøen, hvor han nå bor sammen med en annen Maine Coon gutt og en perserdame. Vår lille svarte bamse Acotango har funnet sitt nye hjem hos Vegard og Jane på Råholt, der han også får selskap av andre Maine Coons. 

Vår blå jente Aricoma og blå gutt Aoraki har allerede funnet seg et nytt sted å bo, men flytter fra oss først fredag før Sankthansaften. Ayer's Rock blir hentet 17 juni,og han flytter til Gro i Bergen :)

A-kullet 11 ½ uker!

Her er de nyeste bildene av A-kullet vårt. Førstkommende onsdag fyller kattungene 12 uker, og er dermed leveringsklare.