Archive for September, 2008

Nye bilder

Det er ikke alle kattungene som har reist enda, og her kommer noen nye bilder av de skjønne pelstrollene. Crimson Chaos skal reise til sin nye eier i Bjugn den 28 september. Cosmos Cowboy og Captain Cactus venter på at noen skal forelske seg i de og ta de med seg hjem ;-)

Ulv i fåreklær, eller var det får i puseklær?

Noen vet å benytte seg av anledningen til å kroe seg sammen med masse varm pels.

Vi har 2 kattunger igjen som søker nye slaver!

Pga diverse omstendigheter har vi nå 2 ledige kattunger. Det er Captain Cactus og Cosmos Cowboy. Begge er kastrert, chippet, vaksinert og leveringsklare nå.

Cosmos Cowboy vil ha et hjem uten barn, for han er litt tilbakeholden når det kommer til små barn. Captain Cactus derimot er ganske så sosial og kan nok passe inn hvor som helst.

I dag reiste den første kattungen.

Creamy Cougar har nå reist med de nye slavene sine til Rjukan. Der ventet det en kjekk MCO herremann,og 2 stk hunder på han. Det kommer til å bli utrolig tomt her når alle sammen har reist sin vei, men litt deilig også, for da kan jeg sove om natten igjen. :-)

Den store kastreringsdagen!

I går gikk turen til veterinær Laila Solvang ved Kongsberg Dyreklinikk for kastrering, vaksinering og microchipping. Det er første gangen jeg kastrerer kattungene før de reiser hjemmefra, og etter gårsdagens opplevelse kommer det til å bli fast praksis her hos oss. Kattungene kom seg utrolig fort etter narkosen og etter 1 time var de allerede i lekehumør igjen.

Jeg vil på det sterkeste anbefale alle å kastrere sine kattunger før de reiser hjemmefra om de ikke skal brukes i avl. På denne måten kan man forhindre at useriøse katteeiere setter i gang med blandingsavl. Fler hjemløse katter trenger vi absolutt ikke her i landet.