Archive for October, 2008

Vi får muligens et nytt firbent familiemedlem i løpet av neste år.

Ja, da er vi på leting etter det nye familiemedlemmet vårt, utrolig spennende å lete etter “den rette”! :-)

“Den rette” er selvsagt en PEB eller ORI/SIA hunnkatt med rett stamtavle, og vi håper på å kunne fortsette med PEB avl, hvor målet er å frembringe sunne rasetypiske katter med godt temperament. Som det ser ut  nå, så er vi antagelig nødt til å bruke en veldig rasetypisk ORI/SIA hunnkatt for å forsterke og utvikle endel. Boris har jo litt for høyt plasserte ører, og de er også litt for små egentlig, samt at han har svak hake. Ellers har han fiiin kropp, og utrolig flott hale. :-)

We are looking for a new familymember! It’s incredibly exciting to search for the “right” cat!
“The right” cat is of course a PEB or SIA/ORI girl with a good expression and a good type. We want to enhance Boris’ features and hopefully make beautiful PEB babies. Boris’ ears are not large enough, they are placed a little too high, and he has a weak chin. The right female must have larger ears, lower set, and have a strong chin. We are also trying to find a female with a good pedigree.

Utstilling og hjemmekos.

Forrige helg deltok Boris og jeg på Burak utstillingen, hvor Boris fikk en fin bedømmelse og sitt første cert. Neste helg skal vi delta på Norak sin utstiling i Veitvethallen. Vi skal delta begge dager, og forhåpentligvis blir Boris Champion på søndagen.

Ellers er det stille og rolig her hjemme om dagen nå som alle kattungene har reist. Gutta tilbringer kvelden foran ovnen siden vi nå kan fyre med ved. Rart de ikke blir overopphetet egentlig :-)

Cosmos Cowboy flytter!

Cosmos Cowboy har funnet seg nye eiere og flytter til dem på søndag. Han har en ganske lang kjøretur foran seg, men vi regner med at det går bra. De nye eierne gleder seg veldig til han kommer!

Turen går nok en gang til Trondheims-traktene :)

Vi skal på utstilling igjen!

Vi har meldt oss på til Burak sin utstilling den 19. oktober. Da skal vi stille Boris, og Vegas blir med som selskapskatt. Vi håper på å få Boris avlsgodkjent.

Så skal vi på Norak sin utstilling, både lørdag 8 og søndag 9. november. Det er kun Boris som skal stilles denne gangen også, og hvis vi er riktig heldige, så kan Boris bli Champion på søndagen. Vi krysser fingrene!

Vi har også noen spennende planer på gang når Boris vel blir avlsgodkjent ;-)

Vi vurderer å omplassere My

Ja, som overskriften lyder så vurderer vi å omplassere vår høyt elskede Maine Coon My. Kan eventuelt følge med sønnen sin Cosmos Cowboy slik at ingen av de behøver å bli alenekatter.

My har fått to flotte MCO kull her hos oss, og kommer til å bli sterilisert før hun flytter. Hun vil ikke bo sammen med barn, så det er et krav at du/dere ikke har barn, eller har planer om å skaffe dere barn. Fortrinnsvis vil hun bli omplassert til noen som er mye hjemme og som har tid til henne. Hun vil også sette pris på å få lov til å være litt ute, så du/dere bor slik til at dette ikke medfører problemer i forhold til biltraffik, men ellers har hun vært innekatt hele livet så det er ikke tvingende nødvendig at hun kan gå ut.

Ta kontakt om du/dere er interessert i denne flotte jenta!

Cosmos Cowboy

Da har det blitt stille og rolig her hjemme, kun 1 kattunge leter fortsatt etter det perfekte hjemmet. :-)

Cosmos Cowboy har blitt en stor og fin gutt, med lang hale og fin kropp. Han er fortsatt full av fres, men det blir ikke så mye ut av det nå som han er alene. Det er til tider gøy å løpe etter Peterbaldene, noe de ikke er like glade for siden han ikke er forsiktig med bruken av klørne.