Vi vurderer å omplassere My

Ja, som overskriften lyder så vurderer vi å omplassere vår høyt elskede Maine Coon My. Kan eventuelt følge med sønnen sin Cosmos Cowboy slik at ingen av de behøver å bli alenekatter.

My har fått to flotte MCO kull her hos oss, og kommer til å bli sterilisert før hun flytter. Hun vil ikke bo sammen med barn, så det er et krav at du/dere ikke har barn, eller har planer om å skaffe dere barn. Fortrinnsvis vil hun bli omplassert til noen som er mye hjemme og som har tid til henne. Hun vil også sette pris på å få lov til å være litt ute, så du/dere bor slik til at dette ikke medfører problemer i forhold til biltraffik, men ellers har hun vært innekatt hele livet så det er ikke tvingende nødvendig at hun kan gå ut.

Ta kontakt om du/dere er interessert i denne flotte jenta!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.