Vi får muligens et nytt firbent familiemedlem i løpet av neste år.

Ja, da er vi på leting etter det nye familiemedlemmet vårt, utrolig spennende å lete etter “den rette”! :-)

“Den rette” er selvsagt en PEB eller ORI/SIA hunnkatt med rett stamtavle, og vi håper på å kunne fortsette med PEB avl, hvor målet er å frembringe sunne rasetypiske katter med godt temperament. Som det ser ut  nå, så er vi antagelig nødt til å bruke en veldig rasetypisk ORI/SIA hunnkatt for å forsterke og utvikle endel. Boris har jo litt for høyt plasserte ører, og de er også litt for små egentlig, samt at han har svak hake. Ellers har han fiiin kropp, og utrolig flott hale. :-)

We are looking for a new familymember! It’s incredibly exciting to search for the “right” cat!
“The right” cat is of course a PEB or SIA/ORI girl with a good expression and a good type. We want to enhance Boris’ features and hopefully make beautiful PEB babies. Boris’ ears are not large enough, they are placed a little too high, and he has a weak chin. The right female must have larger ears, lower set, and have a strong chin. We are also trying to find a female with a good pedigree.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.