Om oss/About us

Vi er glade i katter og har hatt katter siden barndommen begge to. Maine Coon var den første katterasen vi falt for, og siden har vi falt for Peterbald. Vi har i dag tre vakre katter som vi er svært glade i. Highlandmysterie er vår store, flotte Maine Coon jente, Vegas og Boris er våre skjønne små hårløse Peterbald gutter

Alle kattene har hver sin svært særegne personlighet, og de finner på en masse rare ting!

Vi valgte først Maine Coon som vår første rasekatt. Senere har vi utvidet vår lille familie med en Peterbald, som en helt ny rase både for oss og her i Norge. Det kan kanskje høres noe merkelig ut i forhold til at vi først valgte Maine Coon, men vi har lenge hatt sansen for nakenkatten Sphynx og Siamesere. Da vi oppdaget Peterbald ble vi utrolig fascinerte – der var jo plutselig drømmekatten! Samme kveld som vi oppdaget Peterbald ble det masse leting på internett etter mer informasjon om Peterbalds her i Norge. Vi fant raskt ut at det ikke fantes noen Peterbald-oppdrettere her i Norge. Derfor tok vi kontakt med en oppdretter i Russland som viste seg å ha noen svært flotte Peterbaldkattunger til salgs.

Etter epostutveksling av masse informasjon frem og tilbake om rasen, og om oss selv, ble vi plutselig eiere av en utrolig nydelig lilla tabby Peterbald-gutt ved navn Vegas! Det kreves stor innsatsvilje og tålmodighet når man skal importere fra listeførte tredjeland, men det var vel verdt ventingen når vi endelig kunne hente Vegas, Norges aller første Peterbald, på Gardermoen den 1. november 2006!

På våre nettsider vil du finne litt informasjon om rasen Peterbald, en beskrivelse av fargekoder, rasestandard, informasjon om våre katter og etterhvert litt om eventuelle planer vi har videre. Vi vil prøve å delta på flere utstillinger med kattene, både for å gjøre rasen Peterbald mer kjent i Norge, og for å bli kjent med mange hyggelige mennesker. Kanskje du blir like fascinert, og ender opp med en nydelig Peterbald tilslutt?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.